52 keer gelezen in gemiddeld 0:39

Dagschotel: Pammier

Geschreven op maandag 6 maart 2006 in de categorie archief

Restaurant Pamier

Recolettenlei 2, 9000 Gent

Pamier twijfelt een beetje tussen een doordeweeks Vlaams dagschotel restaurant, en een exotische keuken. Uitheemse bekleding, maar toch steak archiduc als dagschotel. De algemene indruk is een beetje onverzorgd.

Ik at als dagschotel:
- groentensoep
- steak archiduc
- koffie

Alles ging snel (op 45 minuten binnen en buiten), maar de aandacht voor detail ontbrak. Bijvoorbeeld: steak op het menu, maar geen steakmessen. De groentjes konden bijna uit een pitta-bar komen. De steak was wel goed gebakken.

Prijs voor dagschotel, spuitwater en koffie: 11 euro.

Reacties

 • Roel

  Roel14 jaar geleden

  Afrader. Nooit meer gaan! Onvriendelijk personeel. Ze weigeren daar zelfs blindegeleidehonden, en dat is niet wettelijk (en ze ziten op amper 10 meter van het trefpunt van Blindenzorg Licht en Liefde...).

 • Anonymous

  Anonymous11 jaar geleden

  Ik ga daar nooit meer eten, zo onbeschoft personeel en bovendien werken ze daar in't zwart. Het eten was niet goed, ongelooflijk dat het personeel onverzorgd is en geen nederelands kan!

 • Anonymous

  Anonymous10 jaar geleden

  amai, duidelijk eerste en laatste keer dat ik daar een stap binnen zet. nog nooit zo onbeschofte mensen gezien. personeel had gedronken en het eten was slecht en op een glimlach kon men ook niet rekenen van de kale eigenaar!

Recente reacties