19 keer gelezen in gemiddeld 0:36

Jachtmenu

Geschreven op zondag 4 november 2007 in de categorie archief

Straks feestmenu op uitnodiging van mijn ouders.

Verlekker nu al met mij mee:

* Champagne Bernard Brémont, degustatiebordje

* Croque van mozzarella en winterprei met gerookte paling en "Granny Smith"

* Goudbrasem in mosterdkorst, bloemkoolsausje opgewerkt met hazelnootolie

* IJsgekoelde bessenjenever

* Filet van hertenkalf met wildjus, spitskool en boschampignons, mousseline van wintergroentjes

* Valhrona-chocolade met specerijen en sorbet van pommelo's

* Koffie

En als bijhorende wijnen:
Petit Chablis 2006, La Chablisienne, Chablis
Château Cap Léon Veyrin 2003, Cru Bourgeois, Listrac


Heb ik al vermeld dat gastronomie één van mijn hobbies is? Lang leve het jachtseizoen, Bambi zal me smaken :)

tags:  , ,

Recente reacties