11 keer gelezen in gemiddeld 0:33

Dream team

Geschreven op woensdag 7 maart 2007 in de categorie archief

Mijn webbureau dream team (naast de superkrakken die ik nu al heb):

Ze zijn allemaal zelfstandig. Moesten we nu eens samen een nieuw bureau beginnen? Een Mortierbrigade voor het web? Een One Agency, done right?

tags:  , , , ,

Reacties

  • Arjan Eising

    Arjan Eising17 jaar geleden

    Misschien iets zoal Sidebar Creative (http://sidebarcreative.com)?

  • Wolf

    Wolf17 jaar geleden

    :'(

  • Tom

    Tom17 jaar geleden

    Die thijs is precies op zoek naar een job?

  • Anonymous

    Anonymous17 jaar geleden

    In de geest van..als ik ze maar genoeg blijf vermelden en hun ego strelen zullen ze uiteindelijk wel komen? Een beetje gevlij op zijn tijd, gehuld in een zogenaamde spontane verzuchting over een dream team?

    Zeer subtiel Bart..

    Ook best doorzichtig maar goed..ieder vogeltje..

  • Anonymous

    Anonymous17 jaar geleden

    Hahaha,... 't begint toch serieus ne slapstick te worden hoor Bart

  • Kevin

    Kevin17 jaar geleden

    In theorie is dat een goed idee.

    @Anonymous Coward #1: ik vraag me af wie zich zou "laten vangen" op basis van enkele mooie woorden. Ik zou in ieder geval niet tevreden zijn met een vrouw die zomaar te vangen is met "Ey schat, met u wil ik wel 's spelen!".

    Voor de rest krijg ik het schijt van anonieme commentaar.

  • Micha

    Micha17 jaar geleden

    Anonieme commentaar wil niet zeggen 'ongefundeerde' commentaar lijkt me.. Het is eigen aan het medium en ik vind dat best ok.

    Ik lach persoonlijk ook vaak met al dat geblog en de fanbase rond Netlash. Het is ook allemaal best grappig hoe je het genetwerk en subtiele gefrot online kan volgen.

    "Ik link naar jou en dan link jij naar mij en dan mag jij van mij op een event komen spreken, als jij me dan als voorbeeld zou willen vermelden in je volgende artikel over..etc.. Het werkt al altijd zo hoor maar nu hebben we technorati om het in kaart te brengen..en eens goed offline te gniffelen."

    Ik denk dat Bart zelf de laatste zal zijn om tegen te spreken dat op zijn minst 60% van zijn posts op netlash of hier bedoeld zijn om (http://www.wax.be) google (http://www.google.be) te (http://www.wax.be) boosten (http://www.wax.be), de expertise van netlash (http://www.wax.be) te onderlijnen of iemand van de bloggers een plezier te doen door zijn/haar naam te vermelden. En als je dan iets post dat een beetje erg duidelijk gevlij is..dan heb je van die reacties.

  • Kevin

    Kevin17 jaar geleden

    @Micha: ik spreek me er ook niet over uit of de anonieme commentaar gefundeerd is. Ik vind dat je tenminste de moeite mag doen om te zeggen wie je bent, zoals jij dat doet. Dan kunnen anderen ook beter een mening vormen over de inhoud van de reactie.

    Verder: eerlijk gezegd heb ik nog nooit afspraken gemaakt om te linken of de vraag gekregen om te linken. Natuurlijk wil ik wel soms iemand helpen die iets onder de aandacht wil brengen, maar dat is voor mij het equivalent van het aanduiden van de juiste richting aan iemand die de weg kwijt is. Netwerken is in mijn woordenboek iets totaal anders.

    En op het laatste punt geef ik je gelijk (inclusief subtiele links).