9 keer gelezen in gemiddeld 1:05

GPS in Nokia N95

Geschreven op zaterdag 27 januari 2007 in de categorie archief

En dit is de hoofdreden waarom ik de Nokia N95 zie zitten: geïntegreerde GPS.

Ik heb alle gadget fases doorlopen - eerst enkel een PDA, daarna massaal veel verschillende toestellen (PDA, gsm, GPS, fototoestel), daarna zoveel mogelijk geïntegreerd; de slinger ging van de ene kant naar de andere. Maar uiteindelijk is voor mij wel duidelijk: ik wil niet meer met een rugzak vol electronica rondlopen. Eén toestel, dat in mijn binnenzak past, en alles doet wat ik wil als ik on the move ben - dat wil ik.

En deze Nokia N95 komt heel dicht in de buurt.

Killer feature: elke foto die je maakt wordt automatisch ge-geotagged, en kan onmiddellijk on-line gezet worden.

tags:  , , , ,

Reacties

 • Christophe

  Christophe14 jaar geleden

  Aftel toe hundeld en fiftie metels you have allived at youl destination.

  Like it the japanese way.

 • Benjamin

  Benjamin14 jaar geleden

  Hopelijk zit de autonomie van het toestel goed.

  Vooral de beperkte grootte (en het relatief grote scherm) vind ik een pluspunt :)

  De mogelijkheden met dergelijke 'smartphones' zijn schier oneindig :p daar een toepassing voor ontwikkelen lijkt me wel plezierig.

  Ik word er zowaar enthousiast van :) en het grootste voordeel van deze telefoons is dat je dat éne toestel altijd bij de hand hebt.

  Geen gevloek meer als je de digitale camera vergeten bent om kiekjes te kunnen nemen.

  *kijkt overigens de (copy)kat(s) nog eventjes uit de boom, de teller staat al op 2 (Nokia N95 (http://www.ondernemeringent.be/2006/09/nokia-n95.html) | iPhone (http://www.druivensuiker.be/2007/01/09/apple-iphone/)).

Recente reacties