7 keer gelezen in gemiddeld 1:37

Oh, and one more thing

Geschreven op zaterdag 14 januari 2006 in de categorie archief

Nog iets waar ik me zorgen over maak bij de verhuis van het bedrijf.

Tot nu toe zat Netlash op een (apart ingerichte) verdieping van mijn privé-woning. Dit betekende dat de overstap van gezin naar werk en omgekeerd zeer evident en snel gebeurde.

Ik maakte er de gewoonte van om te stoppen met werken even na 18.00, om dan anderhalf uurtje samen met mijn zoontje en mijn vrouw door te brengen. Daarna werkte ik verder vanaf 20.00. Op die manier kon ik met beiden wat tijd doorbrengen.

Nu verhuist het bedrijf naar een andere locatie - ongeveer twintig minuten afstand van mijn huis. Niet ver, maar toch genoeg om even over en weer wippen niet efficiënt te maken.

Ik zal moeten een nieuw evenwicht zoeken tussen privé en werk.

Reacties

  • pietel

    pietel15 jaar geleden

    Ik ken je probleem. In de toekomst zal ik ook moeten kijken waar ik woon en waar ik werk. Bijvoorkeur starten met een bureau in mijn woonst.

    K heb tegen mijn vriendin alvast gezegd dat ik de komende 5 jaar tot 23u 's avonds zal werken. Wel beloofd op zondag geen computer vast te nemen.

    En dat tussendoor met vrouw en kind, dat zat ook al in mijn hoofd. T moet fijn zijn als je om 16u de kleine van 't school kan halen en om 19u weer beginnen werken.

Recente reacties