21 keer gelezen in gemiddeld 2:49

Gentse Ondernemer

Geschreven op maandag 1 maart 2010 in de categorie archief

Ik schrijf hier ondertussen iets meer dan 4 jaar mijn gedachten neer op dit blog, Ondernemer in Gent.
De eerste blogpost vind je hier terug: Verhuis naar Gent! Vol enthousiasme schreef ik toen mijn plannen neer - weg uit de zolderkamer in Wondelgem, naar het centrum van de stad; weg van het 'bijberoep' statuut, naar full-time ondernemen.

Dat zijn ondertussen (naast een aantal andere persoonlijke stokpaardjes) de twee rode draden doorheen dit blog geworden, zoals de titel het al aangeeft: ondernemen, en Gent.

Nu zoekt de stad Gent ambassadeurs, om zowel dat ondernemerschap als de liefde voor Gent uit te dragen.

Uiteraard voelde ik me onmiddellijk geroepen. Wie me op Twitter volgt, of mijn presentaties een beetje in de gaten houdt, weet dat ik geen gelegenheid ongebruikt laat om mijn passie voor zowel ondernemen als mijn stad uit te dragen.

Ik wist dan ook de jury te overtuigen: niet alleen van mijn passie, maar ook van het feit dat ik samen met mijn compagnon Dirk op vier jaar tijd Netlash uitgebouwd heb van '2 man op een zolderkamer' naar een bloeiend en nog steeds groeiend bedrijf van 18 mensen.

Maar nu heb ik jullie hulp nodig.

De jury nomineerde me bij de laatste 3 in de categorie 'technologie'. Nu is het aan het publiek om te stemmen.

Ik blijf mijn 'goesting' voor ondernemen en mijn 'goesting' in Gent verder uitdragen. Maar ik wil dit ook formeel samen met de stad Gent doen.

Kunnen jullie me helpen? Stem voor Bart De Waele op www.gentseondernemer.be.

Bedankt!

(Oh, en terwijl jullie toch stemmen, kleur ook eens een bolletje bij deze sympathieke medekandidaten: Jeroen De Wit, RGBScape (categorie Studentondernemer) en Bjorn Accoe, Idee Fiks (categorie Creatieve Ondernemer). Ze verdienen het.)

tags:  , , ,

Reacties

  • Paul Cobbaut

    Paul Cobbaut10 jaar geleden

    Openminds is wel deftige concurrentie he!

  • Goofball

    Goofball10 jaar geleden

    met veel plezier hoor!

Recente reacties